Belépés     |     Regisztráció     |     Kapcsolat     |    Magyar   English

  Széchenyi 2020

 

 

minosegpolitika-zold

A Dunamenti AKA Kft. tudatában van annak, hogy felelősséggel tartozik a munkavállalóiért, termékeiért a természetes erőforrásokért valamint a környezetéért. Ennek tudatában folyamatosan továbbfejlesztjük a termékeinket és a gyártási folyamatainkat. Célunk az energiafelhasználásunk csökkentése, a biztonságosabb foglalkoztatás valamint az egészség- és környezetvédelem minőségének javítása.

A fent leírtak biztosítása érdekében az alábbi irányítási rendszereket vezettük illetve vezetjük be:

Minőségirányítási rendszer    ISO 9001

A minőségirányítási rendszerünk folyamatorientált. A folyamatlánc a vevő szükségletének a megfogalmazásával kezdődik és a teljes körű vevő igény kielégítésével végződik. A rendszer támogatja a megfelelő erőforrás biztosítását, az értékesítési folyamatokat, a gyártás előkészítő és gyártási folyamatokat. Célja az értéknövelés valamint a minőségi termék előállításának elősegítése.

Környezetirányítási rendszer    ISO 14001 (bevezetés alatt)

A termékek fejlesztése és a gyártási folyamatok során folyamatosan csökkenteni szükséges az energia felhasználást és a környezeti behatásokat, melynek érdekében igyekszünk újrahasznosított alapanyagokat felhasználni. Ezen folyamatok irányítását és ellenőrzését a Környezetirányítási rendszer előírásai szerint végezzük.

Elérhetőségeink

STEELMAN AKA KFT.

H-2131 Göd, Nemeskéri Kiss Miklós u. 37.

Tel.: 36-30-553-40-30

aka@steelman.hu